Leiderdorpse notarissen beconcurreren Hema met worsten

6

Het nieuws dat warenhuis Hema notarisdiensten aan gaat bieden, heeft kwaad bloed gezet bij notariskantoor Bakker & Neve uit Leiderdorp. Als tegenactie gaat het kantoor morgen worsten verkopen vanuit een worstenkraam die wordt bemand door twee medewerkers. Volgens het notariskantoor hoort een testament of een samenlevingscontract nauwkeurig worden samengesteld. Slechts een gang naar de Hema kan dat nooit garanderen, vindt men.

Videoverslag van de Ludieke Worst Actie van Bakker & Neve Notarissen uit Leiderdorp. (Door: Mick van der Veen)

Liefhebbers van worsten kunnen morgen tussen 10.00 en 16.00 terecht aan de Loevestein in Leiderdorp. De worsten kosten slechts een euro.

Delen

6 reacties

 1. Piet Pekelharing op

  Gelderse rookworsten vermoed ik, herman2. Dat sluit in ieder geval goed aan bij de naam van de journalist die het artikeltje schreef.

 2. Kat-in-het-Bakkie op

  Dus als ik het goed begrijp moet ik voortaan voor een testament naar de HEMA en voor een rookworst naar de notaris.

 3. Piet Pekelharing op

  Jaren geleden ontdekte ik in een kroeg in Wales een bordje met de tekst: ‘We have an agreement with the bank. They do’nt sell drinks and we do’nt give credit’.

  Misschien treffen we binnenkort bordjes aan bij de notaris met de tekst: ‘Wij hebben een overeenkomst met de HEMA. Zij verkopen geen testamenten en wij geen rookworsten.’

 4. Hans Worst Jr. op

  Het zal me allemaal worst wezen, maar don’t schrijf do’nt, meneer Pekelharing.

 5. Met weinig verheffende tv-programma’s als ‘Married at First Sight’ waar huwelijkse kandidaten zonder elkaar te kennen met elkaar trouwen en de waarde van dit soort ‘contracten voor het leven’ aan inflatie onderhevig is kan men zich maar beter wenden tot de echte notaris om huwelijkse voorwaarden vast te stellen voor als het mis gaat. Of alvast een advocaat inhuren als er weer gescheiden moet worden.

  Zie de berichtgeving rond het ‘gejatte’ format van dit programma. Na schermvervuilende onzin als De Gouden Kooi de zoveelste pulpa-tv produktie zonder inhoud. Link op:
  http://bit.ly/1hzjvIy ‘SBS mag door met trouwprogramma’

Over de auteur

Je bent nu offline