Inbrekers op tijd opgepakt in Voorschoten

Dankzij een alerte getuige kon de politie gisteren drie Hagenaars (19, 21 en 26 jaar) aanhouden die hadden geprobeerd in te breken in een woning aan de Raadhuislaan in Voorschoten. De getuige zag dat één van de mannen even na 09.30 uur aanbelde bij een woning aan de Raadhuislaan. Twee andere mannen liepen vervolgens door de brandgang naar de achterkant van die woning. De getuige vertrouwde het niet en belde direct de politie.

Verschillende politie-eenheden gingen op zoek naar de drie mannen. Agenten zagen op de Professor Einthovenlaan drie mannen lopen die voldeden aan het signalement. Bij controle bleek dat één van de mannen inbrekerswerktuigen bij zich had. De drie zijn daarop aangehouden.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×