Politie zoekt daders straatroof

Een 22-jarige vrouw uit Leiden is in de nacht van woensdag op donderdag van haar tas beroofd. De vrouw liep even na 00.30 uur door de Kaarsenmakersstraat toen er opeens aan haar arm werd getrokken. De vrouw keek om en zag twee mannen met bivakmutsen achter staan.

Eén van de mannen probeerde de tas van de vrouw af te pakken. Toen dat niet lukte, duwde hij de vrouw omver. Zij kwam hard op de grond terecht en hield daar een pijnlijke heup aan over. Uiteindelijk gingen de mannen er met de tas van de vrouw vandoor in de richting van het Kaarsenmakersplein.

De daders zijn twee blanke mannen van 20 tot 30 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang en hebben een gespierd postuur. Ze waren donker gekleed en droegen allebei een zwarte bivakmuts. Bij één van de mannen zat ook iets geels bij de bivakmuts.

Bent u getuige geweest van deze straatroof? Heeft u de mannen rond 00.30 uur gezien in of in de buurt van de Kaarsenmakersstraat of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de politie in Leiden via 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×