Bomen en bollen planten in de kweektuin van het Singelpark

Zaterdag 9 november vindt de Boomplantdag plaats. De Vrienden van het Singelpark organiseren speciale activiteiten. Bij de ingang van de Haven worden aan allebei de kanten bloembollen geplant. In de Kweektuin worden ook bollen geplant en wordt er gewerkt aan uitbreiding van de ‘Kweektuin’. Iedereen kan hierbij meehelpen. 

Vanaf 12 uur wordt er geplant. Aan beide kanten van de Zijlpoort planten de vrienden samen met de buurtbewoners bloembollen. Dit zorgt voor een ‘symbolische verbinding’ tussen beide oevers. 

Vanaf 14.00 uur tot 17. Hierbij kunnen ook bomen en struiken gedoneerd worden die in de toekomst een plek kunnen krijgen in het Singelpark. Plantvakken worden tevens nieuw uitgezet en er worden narcisbollen geplant. 

Mensen uit Leiden die hierbij hulp bieden krijgen zelf narcisbollen mee voor in hun eigen tuin of op open plekken bij bomen in je eigen buurt. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×