Bomen en bollen planten in de kweektuin van het Singelpark

3

Zaterdag 9 november vindt de Boomplantdag plaats. De Vrienden van het Singelpark organiseren speciale activiteiten. Bij de ingang van de Haven worden aan allebei de kanten bloembollen geplant. In de Kweektuin worden ook bollen geplant en wordt er gewerkt aan uitbreiding van de ‘Kweektuin’. Iedereen kan hierbij meehelpen. 

Vanaf 12 uur wordt er geplant. Aan beide kanten van de Zijlpoort planten de vrienden samen met de buurtbewoners bloembollen. Dit zorgt voor een ‘symbolische verbinding’ tussen beide oevers. 

Vanaf 14.00 uur tot 17. Hierbij kunnen ook bomen en struiken gedoneerd worden die in de toekomst een plek kunnen krijgen in het Singelpark. Plantvakken worden tevens nieuw uitgezet en er worden narcisbollen geplant. 

Mensen uit Leiden die hierbij hulp bieden krijgen zelf narcisbollen mee voor in hun eigen tuin of op open plekken bij bomen in je eigen buurt. 

Delen

3 reacties

  1. Ik ben niet vaak voor regen, maar met het lezen van dit bericht hoop ik dat mijn tranen weerspiegeld worden uit de hemel. Hopelijk worden de kosten van deze bloembollen ook al geregistreerd voor dit onzinnige project.

  2. Het Orakel van de Burcht op

    Leuk idee, ik doe mee. Ik wil wel een paar cannabisplantjes in de grond steken.

Over de auteur

Je bent nu offline