Een impressie van de nieuwbouw.

Bouw nieuw hoofdkantoor HMC van start

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors (HMC) aan de Vondellaan is afgelopen vrijdag officieel begonnen. Na de sloop van het bestaande gebouw kan er nu volop gewerkt worden aan de realisatie van het 21.000 m2 grote pand. Dit pand is bestemd voor ca. 1.250 medewerkers van HMC met een groeimogelijkheid tot 1.600 medewerkers. 

Jan Pieter Klaver, de CEO van HMC, opende de middag: “Het feit dat wij binnen niet al te lange tijd met elkaar in één gebouw plaats kunnen nemen, in plaats van de huidige drie kantoren, is iets om naar uit te kijken.”

Het kantoor wordt gebouwd door Wessels Zeist, al is het basisontwerp van OPL Architecten te Utrecht. Heerema Marine Contractors heeft advies gekregen van RJVD Vastgoed bv en Holthuijsen Bouwadviseurs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×