De afgelopen dagen kon het nieuwste nummer van National Geographic al gekocht worden uit een vending machine. (Foto: Willem de Gelder).

National Geographic laat wild los op het station

De komende drie dagen lijkt station Leiden Centraal op een jungle: vanaf morgen is tot en met vrijdag de Augmented Reality Show van National Geographic te bewonderen. Op een groot scherm zijn wilde dieren en dinosaurussen te zien. Daarnaast is er een groot aantal foto’s te zien van natuurfotografen.

Dit alles staat in het teken van de 125e verjaardag van natuurtijdschrift National Geographic. De afgelopen dagen was het nieuwste nummer van het blad al te koop op Leiden Centraal, via een verkoopautomaat. Na de periode op Leiden Centraal verhuizen de festiviteiten naar de stations van Eindhoven, Den Haag en Arnhem.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×