Toneelbewerking De Passievrucht in Leidse Schouwburg

Het boek ‘De Passievrucht’, wie kent het niet. Een boek vol emotie. Een boek over een ‘vader’ die helemaal niet de vader van ‘zijn kind’ blijkt te zijn, nadat uit onderzoek is gebleken dat ‘de vader’ al zijn hele leven onvruchtbaar is. 

Van Loon, de schrijver van De Passievrucht, won in 1999 zowel de AKO Literatuurprijs als de Generale Bank Literatuurprijs. Het boek werd in 2003 verfilmd, maar wordt dit jaar voor het eerst uitgevoerd op toneel. 

In deze toneelbewerking spelen Victor Reinier en Ola Spelbos de hoofdrollen. Zij zijn ook wel bekend uit Flikken Maastricht. Deze toneelbewerking is als (voor)première te bewonderen van donderdag 14 november t/m zaterdag 16 november in de Leidse Schouwburg. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via stadspodia.nl of via de kassa van Stadspodia Leiden. De kassa is open van maandag t/m zaterdag van 16.00 uur tot 19.00 uur. Ook zal de kassa open zijn vijf kwartier voor aanvang van de avondvoorstelling. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×