Prachtig uitzicht op het hoogste punt van het nieuwe pand waar straks onder meer De Sting in gaat komen.

Wethouder Van Woensel op dak van Sting bij hoogste punt

Pannenbier. Zo wordt dat in bouwtermen genoemd als het hoogste punt in de bouw is bereikt. Het is, net als het leggen van de eerste steen, een mijlpaal. Op het dak, met uitzicht op de Breestraat en de Aalmarkt, hebben bouwvakkers en betrokkenen gistermiddag een hapje en een drankje gedaan. Wethouder Pieter van Woensel mocht de vlag hijsen en de taart aansnijden. Nog even en het gigantische pand, waar straks onder meer De Sting in gaat komen, zal worden geopend. Leuk voor mensen die graag op de fiets willen winkelen; in de kelder van het pand gaat een fietskelder komen waar 1.000 fietsen in kunnen. “Dat is ook wel nodig, kijk maar naar een zaterdag”, zei de wethouder.

 

Audiofragment: Wethouder Van Woensel over winkelen in Leiden dankzij nieuwe initiatieven als De Sting.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×