Maar liefst 12.000 narcissenbollen gingen er zaterdag naast station Leiden Centraal de grond in bij de kweektuin van het Singelpark. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Singelvrienden planten 12.000 narcissenbollen in Kweektuin

Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van belang in de kweektuin van het Singelpark. In verband met Boomplantdag pakten de ‘Vrienden van het Singelpark’ flink uit. Naast bomen werden er ook bollen geplant. Maar liefst 12.000.

Ook in het toekomstige singelpark zelf werden, aan weerszijde van de Zijlpoort, bloembollen geplant door omwonenden die op die manier alvast symbolisch de verbinding tussen beide oevers legden. ’s Middags werd er in de kweektuin ook nog gewerkt aan de uitbreiding van de plantvakken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×