Politie op zoek naar getuigen van straatroof

De politie zoekt nog getuigen van een straatroof op 7 november op de Stadhouderslaan te Leiden.

Een vrouw van 32 jaar oud liep aan de rechterkant van de Stadhouderslaan richting de Herenstraat toen een man langsfietste. De man, 40-45 jaar oud, sprak haar aan en stapte af. Hij vroeg de weg naar het station. Om meer duidelijkheid te verschaffen vroeg hij aan de vrouw of ze haar mobiel erbij kon pakken zodat zij haar GPS kon raadplegen. Op het moment dat de vrouw haar mobiel uit haar tas hield, pakte de man de mobiel uit haar handen, om vervolgens in volle vaart richting de Herenstraat te fietsen. 

Van de schrik kon de vrouw geen achtervolging inzetten. 

De man was te herkennen aan zijn mogelijk Oost-Europese afkomst. Hij had een bol gezicht, zijn lengte was ongeveer 1.75-1.80 meter en hij had donkerblond bruin haar met ietwat grijs er door. Hij had tevens een lichtblauwe spijkerbroek aan en een zwart nylon jack. Het meest opvallende aan de man was zijn oorpiercing in zijn rechteroor. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×