Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Defence for Children

In oktober heeft de Nationale Postcode Loterij aangekondigd de samenwerking met Defence for Children – gevestigd in het Kinderrechtenhuis aan de Hooglandse Kerkgracht – met vijf jaar te verlengen. Sinds 2009 ontvangt Defence for Children jaarlijks € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij. In het laatste jaar van de overeenkomst, dit jaar dus, is de samenwerking geëvalueerd. De positieve aanbeveling voor voortzetting van de relatie is door de Raad van Commissarissen van de loterij overgenomen. Ook in de periode 2014 tot en met 2018 ontvangt Defence for Children steun voor haar werkzaamheden.

Michiel Verboven, Managing Director, Nationale Postcode Loterij: “Defence for Children International richt zich op schendingen van het Kinderrechtenverdrag en geniet nationale en internationale bekendheid bij kinderrechtenprofessionals, media en overheden. Het is prachtig dat we dankzij de 2,5 miljoen trouwe deelnemers van de Nationale Postcode Loterij het werk van Defence for Children ook de komende jaren financieel kunnen blijven steunen.”

Aloys van Rest, directeur Defence for Children: “Wij zijn zeer verheugd met de verlenging van de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt wat een geweldige impuls dit aan ons werk gegeven heeft. Het is heel belangrijk voor de kinderen in Nederland en daarbuiten, dat wij ook de komende jaren ons met extra slagkracht in kunnen zetten voor hun rechten. Daarbij levert de samenwerking met de loterij ook prachtige projecten op. Zo hebben wij op een bijzondere manier samengewerkt met de Internationale Goede Doelen Ambassadeurs, die op aangrijpende wijze over ons werk berichtten. Wij zijn de loterij, en daarmee uiteraard ook de deelnemers aan de loterij, heel dankbaar voor hun vertrouwen in Defence for Children.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×