Op de wintermarkt in het Rijksmuseum Volkenkunde is van alles te vinden. (Foto: PR)

Wintermarkt bij het Rijksmuseum Volkenkunde

Na het succes van de eerste editie van de ORIGINAL market in het Rijksmuseum Volkenkunde afgelopen september, staat er een kersteditie voor de deur. Op zaterdag 30 november kan er gestruind worden naar een ‘orgineel’ cadeau langs de 70 stands voor en in het museum.

ORIGINAL is een lifestylemarkt waar de shoppende milieubewuste Leidenaar zijn hart kan ophalen. Je vindt er de meeste uiteenlopende gehaakte, gebreide, gerecyclede of handgedrukte hebbedingetjes, handgemaakte kerstversieringen en fairtrade-decoratie. Maar ook de modebewuste Leidenaar kan er terecht want aan vintage (feest) kleding en sieraden geen gebrek. Ook zijn er voor de allerkleinsten leuke kerstcadeaus te vinden. Voor een persoonlijk hebbedingetje kunnen bezoekers deelnemen aan de workshop ‘Ontwerp je eigen designertoy’ of met zeefdrukken aan de slag.

Achter de verschillende stands staan webshophouders en winkeliers uit Leiden en omgeving en zijn er sieraden en wolproducten van diverse jonge designers te koop.

De ORIGINAL market gaat zaterdag 30 november op de Steenstraat 1 om 11.00 uur ’s ochtends van start en eindigt om 20.00 uur s’avonds. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×