VVD-Kamerlid Mark Harbers

VVD-Kamerlid geeft uitleg over Herfstakkoord

Mark Harbers, woordvoerder Financiën in de Tweede Kamer namens de VVD, komt 25 november 2013 naar Leiden om uitleg te geven over het in oktober gesloten Herfstakkoord. Het kabinet (VVD en PvdA) bereikte een akkoord met D66, ChristenUnie en SGP over de begroting van 2014. Deze overeenkomst was nodig om voldoende steun voor de begroting te verwerven in de Eerste Kamer waar het kabinet geen meerderheid heeft.
 
Wat het akkoord precies inhoudt en, belangrijker, welke effecten het kabinet hiermee beoogt, vertelt Harbers vanaf 20.00 uur in De Branderij, Middelweg 7 te Leiden. Zijn toelichting wordt voorafgegaan door een column van financieel expert Roelof Salomons. Het Politieke Café is voor iedereen toegankelijk. Afsluitend is er rond 21.30 uur een borrel.
 
Harbers was voordat hij Tweede Kamerlid werd, wethouder in Rotterdam en daarvoor politiek assistent van VVD-minister Gerrit Zalm
Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×