Leuke workshops tijdens het Verrassend Winkelweekend 'Kids'

Het Verrassend Winkelweekend staat komende zaterdag en zondag in het teken van kinderen. Er worden er workshops aangeboden voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar. Met de intocht van Sinterklaas en de opening van het Huis van Sinterklaas belooft het een spannend weekend te worden.

De grote klok telt al af bij De Waag, want op zaterdag 23 november komt Sinterklaas aan op de Beestenmarkt. Hij maakt vervolgens een ronde door de stad die eindigt bij Annies.

Aanstaande zondag neemt hij zijn intrek in het Huis van Sinterklaas in De Waag dat om 12.00 uur haar deuren opent. Een groep actiepieten trekt de stad in, maakt muziek, haalt halsbrekende toeren uit en heeft heel wat leuks voor de jongsten in petto. Maar dat is niet het enige wat voor de kleintjes op de planning staat. Tijdens het Verrassend Winkelweekend kunnen ze verschillende workshops volgen.

De workshops variëren van het versieren van cupcakes, chocoladeletters decoreren, tassenhangers maken en nagelstyling tot zang- en dansworkshops. Via www.leiden.nl/workshops kunnen belangstellenden kinderen zich aanmelden. De workshops zijn voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar (muziek vanaf 2 jaar).

Gedurende het Verrassend Winkelweekend kan het winkelend publiek de inkopen laten inpakken bij speciale inpakstands in de stad. Deze staan in de Breestraat en Haarlemmerstraat. De kleine bijdrage die wordt gevraagd, komt geheel ten goede aan KiKa, de stichting voor kinderen die kanker hebben.

Een volledig overzicht van het programma en de workshops staat op www.leiden.nl. Dit Verrassend Winkelweekend maakt onderdeel uit van de Winter Wonder Weken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×