Verdachten zware mishandeling en steekpartij aangehouden

De recherche heeft een 19-jarige Leidenaar en een 21-jarige man uit Tilburg op maandag 18 november aangehouden. De jongen van 19 jaar is aangehouden vanwege zware mishandeling. De 21-jarige man is aangehouden op verdenking van het steken van hetzelfde slachtoffer. 

Op de vroege morgen van vrijdag 4 oktober vond er een woordenwisseling plaats tussen het slachtoffer en de dader(s) op een feestje in een woning aan de Herenstraat te Leiden. Er ontstond hierdoor een vechtpartij met enkele andere feestgangers. Uiteindelijk is het slachtoffer op straat beland. Hier merkte hij dat er in zijn nek gestoken was, ook had hij verwondingen aan zijn hand. Hij heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen.

De politie is direct een onderzoek gestart en na diverse getuigenverklaringen zijn de 19-jarige Leidenaar en de 21-jarige man uit Tilburg aangehouden. Ze zullen later deze week worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Advertentie

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×