Stadsdichter Jaap Montagne signeert 1 december bij boekhandel Van Stockum. (Archieffoto: Chris de Waard).

Stadsdichter Jaap Montagne signeert bundel Biotopia

De Leidse Stadsdichter Jaap Montagne signeert tijdens de Sinterklaas-koopzondag zijn bundel Biotopia. De signeersessie begint om 13.00 uur en vindt volgende week zondag plaats in boekhandel Van Stockum. Ook zal de stadsdichter een aantal gedichten ten gehore brengen en is er een mogelijkheid om een sinterklaasgedicht door de dichter te laten schrijven.

Jaap Montagne is sinds 2010 stadsdichter van Leiden. In Biotopia beschrijft hij Leiden op geheel eigen wijze. De Leidse feesten en gebruiken, de rijke geschiedenis van de stad en ookde straten waar hij in de loop der jaren gewoond heeft komen in zijn nieuwste bundel voorbij. De uitgave is ge├»llustreerd door Jaap’s jeugdvriend en vroegere buurjongen kunstenaar Hans de Bruijn.

De signeersessie vindt plaats op 1 december op de Breestraat 113 en de toegang is gratis. Een cadeau voorzien van een passend gedicht kost 5 euro.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×