Op 30 oktober werd de 30-jarige Nalina Bhoelai zwaargewond aangetroffen in het portiek van de flat aan de Raaphorst in Leiderdorp waar ze woonde. Kort daarna overleden zowel de vrouw als haar ongeboren kind. (Foto: Politie).

Politie zoekt getuigen van moord op zwangere vrouw

De recherche in Leiderdorp is op zoek naar mensen die op woensdag 30 oktober iets is opgevallen in of om de flat aan het Raaphorst te Leiderdorp. Daar werd die dag de 30-jarige Nalina Bhoelai zwaargewond aangetroffen in het trappenhuis. Agenten en ambulancepersoneel hebben tevergeefs geprobeerd haar te reanimeren. Nalina overleed in het ziekenhuis, evenals haar ongeboren kind.

Ook komt de recherche graag in contact met een man die, terwijl de agenten de vrouw aan het reanimeren waren, heeft staan kijken. Hij is daar uiteindelijk weggestuurd, maar zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Nalina was zichtbaar zwanger. Ze was 30 jaar oud en 1.60 lang. Ze is van Surinaams-Hindoestaanse afkomst.

In eerste instantie werd gedacht aan een ongeluk, maar omdat een misdrijf niet is uitgesloten doet de politie nog steeds onderzoek. Donderdag 7 november werd een 34-jarige man uit Leiderdorp aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij deze zaak.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek relevant zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×