(Foto:PR) Wil van der Meer en Tijs Huys in 'Ons Bloed'.

PS theater zoekt Vader-Zoon portretten

Het Leidse theatergezelschap PS theater staat vanaf december in Theater Ins Blau met het stuk ‘Ons Bloed’. De voorstelling staat in het teken van de relatie tussen een slager en zijn zoon. Bij de voorstelling wordt een begeleidende expositie geopend met Vader-Zoonportretten van Leidenaars waarbij Leidenaars hun foto kunnen insturen.

De voorstelling ‘Ons Bloed’ gaat over hoop en teleurstelling, het slagersambacht en opvolging. Wat verwacht een vader van zijn zoon? En wat verlangt een zoon van zijn vader? De rollen worden gespeeld door Wil van der Meer en Tijs Huys.

Rondom ‘Ons Bloed’ organiseert het PS theater een foto-expositie met vader-zoon portretten. Alle leidenaren kunnen meedoen en tot 6 december foto’s insturen. De inzenders van de twee mooiste, ontroerendste of grappigste foto’s winnen twee vrijkaarten voor de voorstelling. De foto’s worden geĆ«xposeerd in de foyer van ‘Ons Bloed’.

Meedoen kan door de foto in een zo hoog mogelijke resolutie te mailen aan Eline Levering (publiciteit@pstheater.nl). Vermeldt duidelijk je eigen naam en de namen van de geportretteerden. Een korte toelichting mag natuurlijk ook meegestuurd worden.

De voorstelling ‘Ons bloed’ van het PS theater is in samenwerking met Theater Ins Blau gemaakt en op 12 en 13 december te zien.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×