Geef een cadeau voor arme kinderen

De organisatie ‘Nederland Cares’ organiseert voor de hele regio de inzamelingsactie ‘donate a gift’. Het idee is om zoveel mogelijk kado’s bij elkaar te krijgen voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Een van de mensen die zich in Leiden sterk maakt voor de actie is GroenLinks-fractievoorzitter Pieter Kos: “Het zou zomaar kunnen dat mensen juist vandaag, op pakjesavond, bereid zijn om iets te geven.”

Mensen die iets willen geven, wordt gevraagd om een cadeautje te kopen van 10 tot 15 euro. Inpakken hoeft niet, dat doet de organisatie. In Leiden kunnen cadeaus worden ingeleverd bij Diaconaal Centrum de Bakkerij aan de Oude Rijn 44/C. Eind volgende week brengt Kos de kado’s dan persoonlijk naar Nederland Cares.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×