Mels van der Hoeven, de negenjarige Finn in de gelijknamige film, zal aanwezig zijn bij het KidsFilmGala. (Foto: PR).

Acteurs komen naar kerstige KidsFilmGala

De hoofdrolspelers uit de familiefilm Finn komen op zondag 15 december naar het KidsFilmGala in bioscoop Trianon in Leiden. De kerstige galapremière is voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het evenement wordt dit jaar voor de derde keer door Ladies’ Circle 57 georganiseerd. De volledige opbrengst van het evenement is dit jaar bestemd voor Stichting Kanjer Guusje, die zich inzet voor zieke kinderen in het Willem Alexander Kinderziekenhuis in Leiden. 

Na een voorprogramma verzorgd door kinderen van The Rockschool Leiden gaat de ontroerende en spannende film Finn in première. Deze kerstfilm vertelt het verhaal van de negenjarige Finn (Mels van der Hoeven) die graag muziek wil maken, maar van zijn vader (Daan Schuurmans) moet voetballen.

Kinderen die naar de galapremière komen kunnen acteurs Mels van der Hoeven en Justin Emanuels niet alleen op het Witte Scherm zien, maar ook in het echt ontmoeten. Kaartjes voor het KidsFilmGala kosten 17,50 euro. Eerdere edities leverden ruim 10.000 euro op voor het goede doel. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×