Tijdens de speciale kerstnachtdiensten op Kerstavond zit de Pieterskerk elk jaar helemaal vol. (Foto: PR).

Denise Jannah bij Kerstnachtdienst Pieterskerk

Eén van Nederlands beste jazz-zangeressen, Denise Jannah, zingt op 24 december in de Pieterskerk. De viering van Kerstnacht is inmiddels een echte Leidse traditie. Vanwege de grote belangstelling zijn er twee nachtdiensten: om 20.30 uur en om 22.30 uur. Beide vieringen hebben dezelfde inhoud en samenstelling. Voorganger is ds. Ad Alblas.

Audiofragment: Dominee Ad Alblas vertelt over de traditionele Kerstnachtdienst die op Kerstavond weer wordt gehouden in de Pieterskerk.

Voor de tweede nachtdienst zijn toegangskaarten nodig. Vanaf 6 december zijn die gratis af te halen. De afhaaladressen staan op www.kerstnachtdienst-pieterskerk.nl. In de vooravond is er ook nog een speciaal kinderkerstfeest. Dat begint om 18.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×