Op de kerstmarkt kunnen bezoekers genieten van glühwein en maaltijden. Daarnaast zijn er sieraden, tassen en kleding te koop en zijn er elke dag live optredens en ander entertainment. (Foto: Marja Van Tilburg-de Lange, via Facebook).

Drijvende kerstmarkt vanaf morgen open

Nog één nachtje slapen en dan gaat ‘ie open. De drijvende kerstmarkt op de Nieuwe Rijn. Om 12.00 uur verrichten voorzitter Frans Schohaus van het Centrummanagement en wethouder Jan-Jaap de Haan onder toeziend oog van de kerstman de openingshandeling. Een dag later wordt op het Stadhuisplein om 13.00 uur ook de T.rex-replica onthuld die de afgelopen weken een plek had op station Leiden Centraal.

De kerstmarkt is van 14 tot en met 21 december geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op zondag 21 december is de kerstmarkt open tot 18.00 uur. Iedere dag zijn er optredens van singer-songwriters. De kerstmarkt is de eerste drijvende kerstmarkt van Nederland. Bezoekers van de kerstmarkt kunnen onder de Koornbeursbrug doorlopen naar de ijsbaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×