Links vrijwilligster Henny Knijff, daarnaast bezoeksters Ria van der Lely en Manny Verhagen van het internetcafé in de Stevenshof. (Foto: Chris de Waard).

Co Verhoogprijs voor vrijwilligers internetcafé

Twee weken geleden wonnen de vrijwilligers van het Internetcafé Stevenhof en De Mors de Co Verhoogprijs. Dat is de Leidse vrijwilligersprijs die elk jaar begin december wordt uitgereikt. Vandaag kwam vrijwilligster Henny Knijff naar de Sleutelstad-studio om samen met bezoeksters Manny Verhagen en Ria van der Lely nog even terug te blikken en na te genieten op die heugelijke gebeurtenis. “De hulp van de vrijwilligers is echt heel prettig. Je krijgt eigenlijk privéles. Heel anders dan de dure cursus die ik weleens voor m’n werk heb moeten doen. Die was onpersoonlijk, klassikaal en ging veel te snel. Zonde van het geld. Terecht dus dat deze groep vrijwilligers in het zonnetje is gezet.”

Audiofragment: Vrijwilligster Henny Knijff en internetcafébezoekers Manny Verhagen en Ria van der Lely over het nut van het internetcafé.

Het internetcafé is elke maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag open tussen 14.00 en 16.00 uur en is gevestigd aan de Top Naeffstraat in de Stevenshof (vlakbij de Stevensbloem). Ook in de Mors wordt internethulp gegeven aan 50-plussers. Daar kunnen belangstellenden op woensdagen tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in de Opaalstraat.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×