Theater Imperium organiseert avond improvisatietoneel

Een avondje lachen, genieten van prachtige geïmproviseerde scènes en liedjes? Dat kan! Theater Imperium opent het nieuwe theaterseizoen met de improvisatievoorstelling ‘God Save The Queen’ waarbij 2 teams ter plekke alle scènes en liedjes bedenken en om de gunst van de jury en het publiek strijden. Leiden wordt vertegenwoordigd door Theatersportvereniging ‘Ontzettend Nodig’ die het opneemt tegen Theatersportvereniging ‘De Tegenpartij’ uit Den- Haag.

Theatersport is een vorm van improviseren waarbij twee teams de strijd op het toneel met elkaar aangaan. Om de beurt dagen de teams elkaar uit voor een geïmproviseerde scène waarbij ook het publiek om suggesties wordt gevraagd. Vervolgens geeft de jury punten voor de verschillende scènes. Ook de toeschouwers hebben een stem, zij kunnen met stembordjes aangeven welke scène zij het beste vonden. Het publiek kan ook zijn waardering tonen door tijdens de voorstelling een roos naar een speler te gooien.

Nieuwsgierig naar een avond improvisatietoneel en ben je benieuwd wat het thema ‘GOD SAVE THE QUEEN’ inhoudt op de battleavond? Reserveren voor de voorstelling kan nu al via de site van ‘Onzettend Nodig’.

De voorstelling vindt plaats op zaterdagavond 11 januari 2014 in Theater Imperium aan de Oude Vest 33E in Leiden. De kassa is open vanaf 19.45 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. Gereserveerde kaarten gaan na 20.00 uur in de losse verkoop.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×