Een flinke politiemacht zette gisteren de hal van Leiden Centraal af, terwijl een trein met een mogelijk gewapende man het station naderde. Agenten in kogelwerende vesten haalden de man uit de trein. Hij bleek geen wapen bij zich te hebben. (Foto: Sharon Usai).

Arrestatie op Leiden Centraal wegens bedreiging

Een hoop consternatie gisteravond op station Leiden Centraal. De politie kreeg rond 18.30 uur bericht dat er een man in een trein richting Leiden CS zat die deed voorkomen dat hij een vuurwapen bij zich had. Uit voorzorg werd het treinverkeer rond Leiden stilgelegd en zetten agenten in kogelwerende vesten het perron af waar de trein met de verdachte zou aankomen.

Direct na aankomst van de trein werd de man, een 66-jarige Rotterdammer, gearresteerd. Er is geen wapen aangetroffen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×