Andere genomineerden voor de titel Leidenaar van het Jaar waren onder meer Aad van der Luit, Tjeerd Scheffer, Casper Faassen, Peter Labrujère en Robert Strijk. (Foto: J.P. Kranenburg).

Business Club Leiden kiest: Armin van Buuren Leidenaar van het Jaar

Vorig jaar kozen de leden van de Business Club Leiden (BCL) voor het eerst een ‘Leidenaar van het Jaar’. Het was Jochem Myjer die toen met de titel en de eer kon strijken. Dit jaar zal Myjer de prijs uitreiken aan de Leidenaar van 2013. Met 90% van de stemmen van de BCL-leden werd Armin van Buuren gekozen als opvolger van Jochem Myjer. Dat uitreiken van de prijs – een beeldje van de Leidse kunstenaar Jeroen Spijker van de Jonge Rembrandt – kon nog niet meteen gisteravond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BCL. Armin was nog onderweg uit Colombia waar hij een optreden had gegeven. De prijs wordt nu binnenkort uitgereikt tijdens een reguliere clubavond van de BCL, zo liet voorzitter Chris Verplancke weten.

Audiofragment: BCL-voorzitter Chris Verplancke hoopt dat 2013 het laatste crisisjaar was.

Niet alleen was 2013 ‘het beste crisisjaar’ van de afgelopen vijf jaar, ook was het in veel opzichten een recordjaar. Zo memoreerde Verplancke in zijn nieuwjaarstoespraak. Dat waren niet allemaal hoogtepunten, want het was ook een recordjaar qua aantal faillissementen. Ook waren veel ondernemers gedwongen personeel te ontslaan. Daar tegenover stond wel dat er ook een recordaantal nieuwe ondernemers van start ging. Verplancke: “Helaas zijn dat wel heel veel ZZP-ers”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×