Ernstige verkeershinder rond nucleaire top

Eind maart wordt in Den Haag de Nuclear Security Summit (NSS) gehouden. Nederland verwelkomt op 24 en 25 maart bijna 60 wereldleiders en 5.000 delegatieleden in de hofstad voor de grootste conferentie die ooit in Nederland is georganiseerd. Rond de conferentie worden er strenge veiligheids- en verkeersmaatregelen getroffen die ook een flinke impact gaan krijgen op het verkeer rond Leiden.

Weggebruikers tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam moeten rekening houden met zeer ernstige hinder. Door de afsluiting van wegen ontstaat er een grote kans op lange files op de snelwegen. Datzelfde geldt voor het onderliggend wegennet in de Leidse regio. De gemeente adviseert ondernemers en andere organisaties om hier nadrukkelijk rekening mee te houden.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×