Dankzij de Leidse inzamelingsactie 'Help daklozen de winter door' zijn er genoeg slaapzakken voor alle daklozen in de Sleutelstad beschikbaar gesteld. (Foto: PR)

Genoeg slaapzakken voor alle Leidse daklozen

De Leidse inzamelingsactie ‘Help daklozen de winter door‘ loopt erg goed. Deze week hebben de eerste buitenslapers al een slaapzak gekregen. Volgens Tessa Schmidt, initiatiefnemer van de actie, zijn er genoeg slaapzakken ingezameld om alle daklozen in de Sleutelstad van één te voorzien.

De nachtopvang in Leiden zal open gaan om de daklozen bescherming te bieden zodra het kwik onder nul schiet. Tot die tijd is een groep echter genoodzaakt buiten te slapen. Schmidt hoopt het deze groep met de ingezamelde spullen comfortabeler te maken.

Leiden daklozen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×