Vanaf vanavond bijzondere gasten op Sleutelstad 93.7 FM

Marc Wonnink heeft vanaf vanavond elke vrijdag tussen 21:00-23:00 een bijzondere gast aan zijn zijde. Deze studiogast, die een bijzondere rol speelt in het Leidse culturele of politieke leven, zal over zijn of haar (manier van) leven komen vertellen. Of gewoon iemand die een ongebruikelijk leven lijdt. Dit gebeurt in een mix van korte gesprekken afgewisseld met de lekkerste hits voor Leiden. De Paspoort-check, de Kettingvraag en het Inspi-liedje passeren de revue. Ook jij kan aanschuiven, bel tijdens de uitzending 071-523 59 08, of mail naar Marc@Sleutelstad.nl voor jouw bijdrage.

Vanavond is Paul Keijzer uit Wassenaar te gast, de beste Jazz-Drummer van Nederland en derde van de wereld. Verder is hij directeur van Music-Talent, het grootste muziekcastingbureau van de Benelux.

Volgende week is Pieter van der Schoor te gast. Hij is brandweerman en Mobiel Medisch Assistent / Chauffeur bij Smash Huisartsendienst.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×