Draaideurcrimineel gepakt na overval op speelgoedwinkel

De politie heeft donderdag de 35-jarige Leidenaar aangehouden die een dag eerder een overval pleegde op een speelgoedwinkel in de Nieuwsteeg. Even na 15.00 uur bedreigde een man de eigenaresse van de winkel en eiste geld. Met een kleine buit ging hij er vervolgens vandoor. De gealarmeerde politie ging direct op zoek naar de man, maar kon hem niet vinden.

Aan het begin van de avond meldde een getuige zich bij de politie. Die verklaarde dat de dader hem had verteld dat hij de overval had gepleegd. De politie ging direct op zoek naar de man, die in het verleden al een aantal keer is aangehouden voor vergelijkbare misdrijven.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×