Politie op zoek naar getuigen van inbraak in supermarkt

De politie zoekt getuigen van een inbraak in een supermarkt aan de Irislaan in Oegstgeest. Surveillerende agenten kregen omstreeks 03.30 uur de melding dat er zou worden ingebroken in de supermarkt. De agenten namen direct een kijkje, maar kwamen te laat. De dader of daders waren er al vandoor. Ze namen een hoeveelheid sigaretten mee. Een getuige meldde dat twee donkergeklede mannen, waarschijnlijk met bivakmutsen op, waren weggereden in een klein model grijze auto.

De politie onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen. Heeft u in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 januari iets gezien in de omgeving van de Irislaan dat met deze inbraak te maken kan hebben of heeft u anderszins informatie die kan helpen de daders te vinden? Bel dan de politie Leiden Noord via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×