Twee arrestaties na dreiging met vuurwapen

Twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Valkenburg en Maastricht, zijn woensdag in Valkenburg aangehouden voor mishandeling van een 30-jarige man uit die plaats. Maandagavond kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij op de Engelbertstraat. Een 30-jarige man was daar door twee onbekenden geslagen en bedreigd met een vuurwapen. Het slachtoffer liep daarbij letsel op aan zijn gezicht. De betrokkenen kenden elkaar vaag.

Een ingesteld onderzoek door de wijkagent met zijn collega’s leidde tot aanhouding van de twee verdachten op woensdag. De aanhouding vond plaats in de woning van een van de verdachten in Valkenburg. In de woning trof de politie donderdag twee vuurwapens aan. Dit zijn in beslag genomen. De verdachten werden in verzekering gesteld en vrijdag is het tweetal voorgeleid aan de rechter commissaris.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×