Via Twitter laat Armin weten teleurgesteld te zijn dat hij niet heeft gewonnen, maar, zo laat de Leidse topdj weten: "Bedankt voor de eer van het genomineerd zijn". Ook feliciteerde hij winnaar Zedd met de GRAMMY. die laatste reageert via Facebook: "OMG, I JUST WON A GRAMMY!!!!!!!!!!!!"

Armin van Buuren grijpt naast Grammy Award

Armin van Buuren Heeft gisteren in Los Angelas geen Grammy gewonnen. Hij was genomineerd in de categorie ‘Best Dance Recording’ met het nummer ‘This is what it feels like’ dat hij opnam met de Canadese zanger Trevor Guthrie. De Grammy in die categorie ging naar de Duitse dj/producer Anton Zaslavski, beter bekend als Zedd. Hij won met zijn single ‘Clarity’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×