Danny Mekic' 

Jonge ondernemer Danny Mekic tweede spreker Studium Generale Leidse Hogeschool

Het Studium Generale van Hogeschool Leiden staat dit jaar in het teken van het thema Continuous improvement, jezelf constant verbeteren. Als tweede spreker ontvangt de hogeschool Danny Mekic, het wonderkind dat al op 15-jarige leeftijd zijn eigen bedrijf oprichtte. Het gastcollege vindt plaats op dinsdag 25 februari van 10.30-12.00u in de aula van Hogeschool Leiden. Studenten, alumni, medewerkers en externe gasten zijn van harte uitgenodigd om dit college bij te wonen.

Het cluster Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden verzorgt ieder jaar een Studium Generale als aanvulling op de vakcolleges van de verschillende opleidingen. Dit studiejaar geven drie toonaangevende sprekers op drie manieren invulling aan het thema ‘Continuous improvement’. De laatste lezing, op 13 mei 2014, gaat over ‘netwerkstad Leiden’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×