Verdachte van straatroof na jaren gepakt

Dankzij een alerte getuige heeft de politie zaterdag op de Albinusdreef een 23-jarige Hagenaar aan kunnen houden die in 2011 in Den Haag een straatroof pleegde. Rond 18.15 uur zag de getuige op de Paviusstraat in Leiden een man staan die voldeed aan het signalement dat zij had gelezen van de dader van een mislukte straatroof op 28 januari van dit jaar in de Paviusstraat. De man volgde haar een tijdje, maar haakte af. De gewaarschuwde politie ging direct in de buurt op zoek naar de man.

Een agent trof de man aan op de Albinusdreef en controleerde hem. Het bleek te gaan om een 23-jarige Hagenaar die werd gezocht voor een straatroof op de Slachthuislaan in Den Haag in 2011. Daarop hield de agent hem aan. De verdachte is overgebracht naar Bureau Laak in Den Haag voor nader onderzoek. De politie onderzoekt of de man ook betrokken is bij de mislukte straatroof op de Paviusstraat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×