Poolse dievenbende opgerold

Agenten hebben woensdag een vrouw van 27 jaar en twee mannen van 57 en 65 jaar uit Polen opgepakt die op strooptocht waren in het centrum. Uit zeker drie winkels in de Leidse binnenstad hadden ze onder meer parfum en make-up gestolen. Een beveiligingsmedewerker van een parfumerie in de Haarlemmerstraat zag de vrouw make-up achterover drukken en belde de politie. Agenten in burger hielden de twee winkeldieven een tijdje in de gaten en zagen dat ook de derde man zich bij hen voegde.

Toen de drie vanaf de Garenmarkt weg wilden rijden, hielden de agenten hen staande. In de auto werd een grote hoeveelheid make-up en parfum aangetroffen. De drie zijn aangehouden en in ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×