Vanavond op Sleutelstad 93.7 FM

Na Nieuws071, het nieuws en actualiteitenprogramma van de regio, zitten Marc Wonnink en Niels Lelieveld vanaf 18:00 uur voor je klaar om je weekend spetterend van start te laten gaan met De Vrolijke Vrijdag Show. Met onder andere de ToeToeToeterplaat en de bekendmaking van de Sleutelstad Weekendschijf maak je een positieve start van je weekend! Verder kun je twee kaartjes winnen voor Leiden Loves the 90’s met 2 Brothers on the 4th Floor, Metal Theo, Party Animals en vele anderen. Na 21:00 uur hoor je Marc Wonnink samen met een gast. Deze week is dat Jeroen Lens. Jeroen is ‘112’ verslaggever en we bevragen hem over zijn werk.

Sleutelstad FM is via de ether op 93.7 FM te ontvangen, kabel 102.4 en online via Sleutelstad.nl

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×