Liesbeth van Tongeren 

Van Tongeren heeft oplossingen voor crisis

Kamerlid Van Tongeren (GroenLinks) heeft een nieuw boek geschreven: Schetsen van een nieuwe economie. Hierin staan verrassende oplossingen voor de economische crisis. 

De ontspannen samenleving
Samen met publicist Pepijn Vloemans geeft Van Tongeren tips om de economie te veranderen op twee cruciale manieren: onze activiteiten moeten minder vervuilen én meer tevreden stellen. Dit noemen ze ‘de ontspannen samenleving’. Daarbij moet de economie in dienst van mens en milieu staan, wat ze ‘de groene economie’ noemen.

Presentatie en debat
Aanstaande vrijdag 21 februari presenteert ze haar boek op de Breestraat 122. Het zal beginnen om 20:00 en direct na de presenatie gaat Van Tongeren in debat met Volkskrantjournalist Maarten Keulemans, oud-Minervavoorzitter Guido van Rooy en rechtenpromovendus Reijer Passchier. Deze mannen zullen kritische noten plaatsen bij haar verhaal.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×