Jeugdvoetbalopleiding organiseert techniektraining met VV Meerburg

De Zoeterwoudse voetbalvereniging Meerburg organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding een techniektraininig voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. De training bestaat uit 10 lessen en zal starten op vrijdag 7 maart en duren tot 6 juni.

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen steeds vaker de bal op.

Audiofragment: Hoofd Jeugdvoetbalopleiding Mark de Horn in gesprek met Eline van den Hout over de techniektrainingen bij VV Meerburg. 

Jeugdvoetbalopleiding.nl is in 2005 begonnen met activiteiten bij diverse kleine en grote voetbalverenigingen. De organisatie bestaat uit gediplomeerde en zeer ervaren trainers in het jeugdvoetbal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×