Bromfietscontrole: een derde opgevoerd

Bij een brom- en snorfietscontrole op de Rijnsburgerweg bleek afgelopen woensdag dat eenderde van de gecontroleerde voertuigen sneller konden rijden dan de maximale constructiesnelheid. Agenten controleerden tussen 08.00 en 09.30 uur in totaal drieënzestig brom- en snorfietsen. Er werd vooral gekeken naar rij- en kentekenbewijs, constructiesnelheid en profieldiepte van de banden.

Vier bromfietsen en zeventien snorfietsen konden te hard rijden. De bestuurders hebben een bekeuring gekregen. Vier andere bestuurders kregen bekeuringen vanwege het onterecht rijden over het fietspad, het hebben van een lekke uitlaat en rijden met een gladde band.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×