Vrouw herkent gestolen fiets

Een 35-jarige Leidenaar is vorige week dinsdag aangehouden, omdat hij op een gestolen fiets reed. Agenten in burger zagen de man rijden in de Steenstraat. Hij zette de fiets neer en ging een horecazaak in. Kort daarop stopte een vrouw bij de fiets en keek naar het framenummer. De agenten informeerden bij de vrouw wat er aan de hand was. Zij vertelde dat het haar fiets was die in mei 2013 was gestolen. Daarop hebben de agenten de man aangehouden.

Op het bureau bleek dat de verdachte nog een boete van honderd euro had openstaan. Die heeft hij betaald. Hij zal zich op een later moment voor de rechter moeten verantwoorden voor heling. De fiets wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×