Pool aangehouden na nachtelijke diefstal

Agenten hielden in de nacht van dinsdag op woensdag een 34-jarige Pool aan op verdenking van diefstal uit een garage aan de Boshuizerlaan. De bewoner hoorde rond 00.45 uur gestommel en ging poolshoogte nemen. Hij zag dat er allerlei spullen uit zijn garage op de oprit stonden. Daarop ging hij naar binnen en belde het alarmnummer 112. Toen hij weer buiten kwam, zag hij dat één van zijn fietsen verdwenen was. De politie ging direct met meerdere eenheden op zoek naar de dader of daders.

Agenten zagen even later van een afstandje een man de Muldersstraat inlopen. Toen zij zelf de straat inreden, was de man nergens meer te bekennen. Wel troffen ze de zojuist gestolen fiets aan. De politie zette daarop meteen de omgeving af. Bij de zoektocht naar de verdachte werden ook een politiehelikopter en een speurhond ingezet. De politiehond trof in een tuin de 34-jarige Pool aan. Hij werd aangehouden. Onderzocht wordt of hij inderdaad de inbreker is.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×