Roemenen op cosmeticajacht in Oegstgeest

De politie heeft dinsdag op de Geversstraat in Oegstgeest drie Roemenen aangehouden die een grote hoeveelheid gestolen cosmetica bij zich hadden. De spullen zijn vermoedelijk op verschillende plekken gestolen. Agenten troffen in de auto tientallen tubes tandpasta, flessen shampoo en andere verzorgingsproducten aan.

De 22-jarige Roemeen die bij de auto was, bleek eerder met de politie in aanraking te zijn gekomen vanwege winkeldiefstallen. Een agent trof twee andere Roemenen aan op het Terweeplein. Ook zij hadden een grote hoeveelheid cosmetica bij zich. Die bleek kort daarvoor te zijn gestolen uit een supermarkt aan het Terweeplein. Daarop hielden de agenten de drie mannen aan.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×