Via borden in de stad roept Verbaan Leidenaren op zich bij hem te melden om samen een klacht in te dienen. (Foto: Chris de Waard).

Ondernemer Jan Verbaan op oorlogspad

De Leidse ondernemer Jan Verbaan beschuldigt de stadsadvocaat van de gemeente Leiden van liegen in rechtszaken die de gemeente en Verbaan over en weer voeren. “Heeft u dat ook meegemaakt, bel ons!” staat op borden die Verbaan heeft laten maken.

Sommige borden zijn op auto’s gemonteerd en rijden door de stad, maar ook op de hoek van de Hoge Rijndijk en de Zoeterwoudsesingel staat een soortgelijk bord. Verbaan wil samen met andere ‘gedupeerden van de stadsadvocaat’  een klacht indienen bij de Orde van Advocaten.

Leiden Jan Verbaan


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×