Foto gemaakt door: J.P. Kranenburg

Jesse Klaver bij de Hartebrugkerk

Tweede Kamerlid Jesse Klaver van GroenLinks was vandaag in Leiden. Eerst stond hij bij de kraam van GroenLinks en daarna ging hij op de koffie met ZZP’ers.

Klaver vindt Leiden een mooie stad, maar het mag van hem allemaal wel wat groener. Het zou goed zijn voor de Leidenaren als er wat meer parken kwamen in de wijken. Het Singelpark vindt hij daarom een heel goed idee.

Audiofragment: Jesse Klaver in gesprek met Eline van den Hout over de verkiezingen.  

Met de ZZP’ers ging hij in gesprek om te horen waar ze tegen aanlopen. ‘ZZP’ers hebben bijna nergens recht op en dat is oneerlijk. Zeker nu hebben ze het zwaar’. Klaver heeft er vertrouwen in dat GroenLinks veel stemmen krijgt op woensdag 19 maart.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×