Tartuffe denkt erover om zelf een partij te beginnen, maar voor aanstaande woensdag stemt ook het Leidse cabaretduo op een van de 13 partijen die nu meedoen in Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Tartuffe geeft stemadvies voor zwevende kiezers

Aanstaande woensdag worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. In Leiden kan worden gekozen uit maar liefst 13 verschillende partijen. “Een beetje veel informatie,” vindt ook het Leidse cabaretduo Tartuffe dat daarom speciaal voor Sleutelstad TV een stemadvies geeft voor alle zwevende Leidenaren.

Het inzetten van gewapende stadswachten tegen de meeuwen en een helder verhaal over ‘de weilandroute’ zijn belangrijke elementen waar de Leidse kiezers volgens Tartuffe op zou moeten letten. (Video: Chris de Waard).

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2014 Tartuffe


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×