Jochem Myjer zamelt geld in voor foyer Leidse Schouwburg

De Leidse cabaretier Jochem Meijer wil zich inzetten voor de uitberiding van de foyer in de Leidse Schouwburg. ‘We hebben een te kleine foyer. Mensen moeten op trappen zitten. Rollators kunnen er niet in. Als je een kopje koffie koopt, gaat alles over alle avondjurken heen. Ik beloof de Leidse politiek: als jullie het steunen, ga ik als ambassadeur zorgen voor de fondsenwerving,’ zegt Meijer in een videoboodschap op YouTube.

De Leidse gemeenteraad moet nog instemmen met het plan voor de nieuwe foyer dat vorige maand door het College is vastgesteld. Het gaat om een bedrag van 450.000 euro dat de gemeente Leiden zal bijdragen. Stadspodia draagt zelf ook 55.000 euro bij. De schouwburg moet zelf ook een bedrage leveren via fondsenwerving.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×