De band Whitecomb die tijdens het open podium een aantal nummers ten gehore brengt. (foto: PR)

Muziekcentrum Leiden-Noord houdt open podium

In Buurtcentrum de Kooi wordt zaterdag 29 maart om 20.00 uur een open podium georganiseerd. Het spits wordt afgebeten door de Leidse vrouwensmartlappengroep ‘Er Welt Een Traan’. Het duo Hans en Nina Elzinga vertolken een aantal nummers op de gitaar en draailier.De Whitecomb brengt een aantal folk-blues en popnummers ten gehore. De avond wordt afgesloten door de coverband Wild Cards met o.a. Johan Steenbergen, de oprichter van de legendarische Leidse van The Fellows. Zij spelen stevige rock&roll, countryrock en blues. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×