Verrassend Winkelweekend in het teken van mode

Aankomend weekend staat Leiden in het teken van mode tijdens het Verrassend Winkelweekend. Tijdens het shoppen worden er vijf modeshows gegeven waarbij de trends voor het nieuwe seizoen centraal staan. Ook is er zondag een tweetal shows in het House of
Fashion te zien. Bezoekers kunnen hier ook terecht voor advies op het gebied van nagelstyling en visagie.

Voor de dames die echt niet van ophouden weten kunnen langs bij de imagostylist of een afspraak maken met een personal shopper.  Mensen die wat meer rust willen opzoeken kunnen met de boot oversteken naar het House of Fashion waar de show Fields of Wonder te zien is.

Iedereen die zich op tijd aanmeldt, wordt als een echte VIP onthaald en kan op de eerste rij plaats nemen en met een stevige goodybag naar huis.  Aanmelden kan via: www.leiden.nl/aanmelden.

Naast mode wordt er dit weekend ook aandacht besteedt aan dans. Buiten het winkelgebied zijn namelijk dansoptredens te zien en is de voorstelling van het PS|theater te zien die speciaal voor en over een winkel uit de binnenstad gemaakt is. Dit keer is dat restaurant Woo Ping.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×