Els Timmers met de versierselen die horen bij haar Koninklijke Onderscheiding: Ridder in de Orde van Oranje Nassau. (Foto: PR).

Vertrekkende burgemeester Oegstgeest nu Ridder

Burgemeester Els Timmers van Oegstgeest is met pensioen. Vanmiddag nam ze tijdens een speciale raadsvergadering afscheid van het dorp waar ze maar liefst 15 jaar burgermoeder was. Bij die gelegenheid werd ze door Commissaris van de Koning Jaap Smit onderscheiden met een Ridderorde.

Timmers was de langstzittende burgemeester van Zuid-Holland en een van de langstzittende van Nederland. Ze wordt voorlopig opgevolgd door Jan Waaijer. De oud-burgemeester van Zoetermeer is aangesteld als waarnemend burgemeester.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×